Dell Inspiron 3567

Cautati un laptop de lucru bun, dar care sa vina si cu un pret excelent? Atunci este clar: aveti nevoie de modelul Dell Inspiron 3567 (vezi cel mai mic pret), un laptop care promite multe.

Dell Inspiration 3567

Despre Dell Inspiron 3567

Laptopul Dell Inspiron 3567 sta bine la toate capitolelele. Astfel, el da dovada de inspiratie, fiind genul de produs care cucereste nu doar prin designul subtire, modern si elegant, ci si prin atributele superioare calitativ. Astfel, trebuie sa va precizam detaliile.

Dell Inspiron 3567

Laptop Dell Inspiron 3567 cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00GHz, Skylake™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, Intel® HD Graphics 520, Ubuntu Linux 16.04, Black

In primul rand, el vine cu un model care da dovada de claritate audio. Acesta este extraordinara datorita sistemului Waves MaxxAudio care vine cu o calitate sporita. Acest este deosebit de util mai ales atunci cand vine vorba de exeperienta multimedia precum vizionarea de filme, seriale, videoclipuri muzicale.

Dincolo de acest lucru, modelul de laptop inseamna si un transfer rapid de continut mediatic. Acest lucru se datoreaza unui cititor de carduri de stocare de tipul SD, fapt care simplifica transferul fisierelor. Astfel, daca sunteti pasionati de fotografie sau videografie, continutul media va fi direct transferat. Acest lucru va permite o accesare si editare usoara a sa.

Laptopul Dell Inspiron 3567 – un model cu o multime de caracteristici inspirate

Dincolo de acest lucru, modelul de laptop Dell Inspiron 3567 include o calitate HD a imaginilor, prin intermediul unei camere bune. Astfel, aceasta permite utilizatorilor sa pastreze legatura cu cei dragi. Ba mai mult, el poate fi folosit pentru conferinte web, oferind o claitate perfecta. Laptopul include si un afisaj HD care poate fi considerabil reglat, astfel incat sa nu oboseasca ochii celui care priveste continutul. Unitatea DVD a modelului reprezinta flexibilitate si determina utilizatorul sa stocheze mai multe date simultan.

Dell Inspiron 3567

Afisajul laptopului este unul elegant, totul datorandu-se unei diagonale generoase. Si apropo de caracteristici inteligente, acest model vine si cu atributul de a rezista la caldura. Atributul ii permite dispozitivului sa fie folosit si in conditii extreme de 65 de grade Celsius, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji daca uiti laptopul in soare.

Totodata, pentru acest model s-a investit si intr-o serie de balamale bune care permit deschiderea usoara a dispozitivului. Astfel, testele efectuate arata ca ele raman la fel de stranse si dupa 20 000 de deschideri si inchideri simultante ale capacului. Tastele au fost si ele trecute printr-o serie de evaluari. Astfel, a rezultat ca ele rezista pana la 10 milioane de apasari. In aceasta categorie intra si butonul touchpadului care face fata cu brio provocarilor, pana la un milion de apasari. Astfel, laptopul este exact ceea ce aveti nevoie daca vreti sa scrieti un roman.

Concluzii

De fapt, cand a fost creat modelul de laptop Dell Inspiron 3567, a fost gandit un dispozitiv care rezista la cel putin 10 000 de ore lucru. Acest lucru il face ideal pentru birouri, mai ales ca el are o capacitate a hard disk-ului de 1 Tb, fiind vorba de o stocare HDD. Acestuia i se alatura si un procesor de tipul
Intel® i3, model 6006U, cu arhitectura de tipul Skylake si o frecventa nominala de 2000 Mhz. Tehnologia este de 14 nm, fiind vorba de o dimensiune cache de 3072 KB. Diagonala displayului este de 15,6 inch.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply